Angelina en Beppie Kraft gaan Teeke zingen voor Alzheimeronderzoekfonds Limburg

4e editie Teeke Zinge met Beppie Kraft
Donderdag 10 december 2015 a.s. organiseren Alzheimeronderzoekfonds Limburg en Grand Café Maastricht Soiron een avondvullend programma ‘Teeke Zinge’ met Beppie Kraft. Samen met Beppie en een gastoptreden van Angelina Meijer zingen alle gasten ‘leedsjes vaan vreuger en noe’. Liedjes die niemand wil vergeten! Jan Janssen, bekende Maastrichtenaar en verhalenverteller, vertelt in zijn typerende humoristische stijl, een mooi Maastrichts kerstverhaal. Het muzikale programma start om 19.00 uur en u bent welkom vanaf 18.30 uur.
Alle betrokken partijen: Grand Café Maastricht Soiron, Delicieux Catering, Joep Servais (piano), Hans Coenjaerds (geluid), Angelina Meijer, Jan Janssen en Beppie Kraft doen dit geheel belangeloos. Beppie Kraft: “Als ambassadeur van Alzheimeronderzoekfonds Limburg wil ik graag het taboe rond dementie doorbreken en meer aandacht vragen voor mensen met dementie en hun familie. Dat vind ik ontzettend belangrijk, want ik weet hoe verdrietig het is om het contact met iemand met dementie langzaam maar zeker te verliezen.”
De gehele opbrengst van deze bijzondere avond gaat naar Alzheimeronderzoekfonds Limburg, waarvan Beppie Kraft al enkele jaren ambassadeur is. Daarmee steunen de gasten direct het wetenschappelijk onderzoek van Alzheimer Centrum Limburg van Maastricht UMC+. Onderzoek in Limburg vóór Limburgers, want maar liefst 1 op de 5 mensen in Limburg krijgt deze mensonterende ziekte. Angelina Meijer: “Onderzoek is noodzakelijk zodat mensen in de toekomst kunnen genezen van dementie. Minder overbelasting, strijd, eenzaamheid en een betere kwaliteit van leven! Dat is waar we het voor doen!”

Wij nodigen u graag uit voor het Teeke Zinge met Beppie Kraft op donderdag 10 december a.s. in Grand Café Soiron Maastricht aan het Vrijthof in Maastricht.
Entreekaartjes zijn € 17,50 per persoon. Dit is inclusief hapjes en een drankje. De opbrengst van de muzikale avond komt geheel ten goede aan onderzoek naar dementie in Alzheimer Centrum Limburg van Maastricht UMC+.

Wilt u alvast kaarten reserveren voor deze bijzondere avond met Beppie Kraft, stuur dan een e-mail met uw naam, adres, telefoonnummer en het aantal kaarten.

De ontvangst is donderdag 10 december om 18.30 uur. Het Teeke Zinge start om 19.00 uur.